Wat voor band is Caboose?

Een optreden van Caboose is ‘high energy’, interactief, toegankelijk, dansbaar, en 100% live! Onze 11-koppige band bestaat uit enthousiaste, ervaren muzikanten die een onvergetelijk optreden neerzetten. Aan boord zijn 4 blazers, 3 zangers, drums, toetsen, gitaar en bas. Met hits en veel medleys van lekkere nieuwe en oude dans & feest classics brengen we jullie een “feest van herkenning” : dé garantie voor een volledig geslaagd feest!  Meer over onze band lees je hier.

Wat voor muziek maken jullie?

70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s. 20’s. En dan vervolgens wat bij jullie feest past…!! Van Gloria Gaynor tot Bruno Mars, van Disco Inferno tot Uptown Funk en van Miami Sound Machine tot Adele. Met een menukaart vol dansbare hits, een knetterende blazerssectie en multivocale zang zorgen we voor FEEST: entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer.

Wat maakt Caboose anders dan andere bands?

Vaak misten we iets op een feest met muziek. Misschien herken je het:

  • we vonden live bands vaak saai: ze spelen meestal lange nummers en nét als het feest op gang komt wordt dit hinderlijk onderbroken door pauzes tussen de nummers.
  • bij een DJ misten we het gevoel van een dampende echte live band en viel er voor publiek weinig te genieten omdat er op het podium niets gebeurt.
  • Bij veel bands merk je dat de muzikanten in meerdere bandjes tegelijk spelen, in de eerste plaats voor hun geld, en dan pas voor het plezier. En dat zag je er aan af…

Caboose combineert het beste: snelheid en afwisseling van hits zoals je kent van een DJ, gecombineerd met show, entertainment en alles helemaal live gespeeld door een echte band die niet alleen voor het geld optreedt!

Waarom boeken andere opdrachtgevers jullie?

Je merkt het meteen als een band het naar z’n zin heeft. We hoeven er niet van te leven. We performen voor jullie en ons eigen plezier! Daarom bij Caboose geen sessiemuzikanten, geen meerprijzen voor blazers, geen vreemde contracteisen. Wél een professioneel optreden en een duidelijke en toegankelijke prijsvermelding op de website. Reken maar uit: die prijs voor een band met zo veel muzikanten. Kennelijk spreekt dat veel boekers aan!