Feestband Caboose

Welkom bij Caboose, dé coverband die jouw feest onvergetelijk maakt! Wij zijn een enthousiaste groep muzikanten die er alles aan doet om van jouw feest een groot succes te maken. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum, verjaardagsfeest of een ander evenement, met Caboose ben je verzekerd van een onvergetelijke avond vol muziek, dans en gezelligheid.

Onze feestband staat bekend om de vette feestsound, met blazers en driestemmige zang. We spelen de hits van de afgelopen 20 jaar, gemengd met 90’s en 80’s Classics. Maar ook als je liever ouwe soul en disco hoort, zit je bij ons goed. We hebben een uitgebreid repertoire en passen ons altijd aan op het publiek. Zo maken we er samen een geweldig feest van waar iedereen van kan genieten.

Bij Caboose staat plezier voorop. We zijn niet alleen muzikanten, maar ook entertainers. Onze energie en enthousiasme werken aanstekelijk en we krijgen iedereen aan het dansen. Van jong tot oud, iedereen kan bij ons terecht voor een avond vol feest en plezier. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring die je nog lang zal bijblijven.

We garanderen je een naadloze ervaring op de dag of avond zelf. We brengen onze eigen professionele apparatuur mee en zorgen voor een perfect geluid. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je gewoon genieten van het feest.

En het beste van alles is dat we niet alleen geweldige muziek maken, maar ook betaalbaar zijn. Wij performen voor jullie en ons eigen plezier! We hoeven er niet van te leven. Daarom bij Caboose geen meerprijzen voor onze blazers, geen vreemde contracteisen, en een duidelijke en toegankelijke prijsvermelding op de website. Kennelijk spreekt dat veel klanten aan, want Caboose wordt vaak teruggevraagd!

Dus als je op zoek bent naar een feestband die jouw evenement tot leven brengt, neem dan contact met ons op. We bespreken graag jouw wensen en maken er een feest van dat je nooit zult vergeten.

Feestband Caboose | 5-sterren hits & classics!
Leer Caboose kennen in 100 seconden
Dineke
Dineke
vocals

Enorm bereik. Gespecialiseerd in soul en uptempo. Ruw randje in de stem als nodig.

Igor
Igor
vocals

Soul man. Zowel songbook repertoire als funk en uptempo. Neemt je publiek mee en pakt ze in. Tevens contactpersoon van de band.

Bart
Bart
altsax en percussie

Blije moves. Entertainer op podium. Speelt altsax in de basis. Maar zodra even niets te doen, wordt uitgeweken naar percussie.

Frans B.
Frans B.
Gitaren

Muzikant en arrangeur. Speelt gitaar in dienst van de muziek, maar zodra er gesoleerd mag worden… Is eigenlijk AC/DC fan. Moeten we nog meer zeggen?

Frans J.
Frans J.
Basgitaren

Rocksteady. Enorm geheugen voor tracks die we maar heel soms spelen. Geen bassist die stil blijft staan. Gaat graag en vaak aan de wandel over het podium.

Peter
Peter
Keys

Klassiek geschoold met liefde voor seventies Rhodes sound. Jazzinvloeden, wat je goed hoort bij solo’s. Vleugel in de zaal? Dan kruipt Peter er achter terwijl de band vanaf podium doorspeelt.

Léon
Léon
T-bone

Sterke invloed op repertoire. Neus voor hits die nog hit worden. Als trombonist de basis van funky hornriffs. Maar niet te beroerd om ook in songbook repertoire zijn trombone in te blenden.

Nils
Nils
Drums

Dirigeert de band strak tijdens live performances. Kijkt op het podium soms moeilijk. Dat heet focus. Verliefd op de hi-hat. Groovy eenheid met basgitarist.