Coverband Caboose

Coverband Caboose is volgens insiders een van Nederland’s beste feestbands. Met een menukaart vol dansbare hits, een knetterende blazerssectie en multivocale zang zorgen we voor FEEST: entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer! Onze 10-koppige band bestaat uit enthousiaste, ervaren muzikanten die een onvergetelijk optreden neerzetten. Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen we het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest! Een optreden van Caboose is ‘high energy’, interactief, toegankelijk, dansbaar, en 100% live!

Wat maakt Caboose anders?
Je merkt het meteen als een band het naar z’n zin heeft. Wij performen voor jullie en ons eigen plezier! We hoeven er niet van te leven. Daarom bij Caboose geen sessiemuzikanten, geen meerprijzen voor extra blazers, geen vreemde contracteisen, en een duidelijke en toegankelijke prijsvermelding op de website. Kennelijk spreekt dat veel boekers aan, want Caboose wordt vaak teruggevraagd!

caboose_front

Coverband Caboose | 5-sterren hits & classics!
Leer Caboose kennen in 100 seconden
Dineke
Dineke
vocals

Enorm bereik. Gespecialiseerd in soul en uptempo. Ruw randje in de stem als nodig.

Igor
Igor
vocals

Soul man. Zowel songbook repertoire als funk en uptempo. Neemt je publiek mee en pakt ze in.

Bart
Bart
altsax en percussie

Blije moves. Entertainer op podium. Speelt altsax in de basis. Maar zodra even niets te doen, wordt uitgeweken naar percussie.

Frans B.
Frans B.
Gitaren

Muzikant en arrangeur. Speelt gitaar in dienst van de muziek, maar zodra er gesoleerd mag worden… Is eigenlijk AC/DC fan. Moeten we nog meer zeggen?

Frans J.
Frans J.
Basgitaren

Rocksteady. Enorm geheugen voor tracks die we maar heel soms spelen. Geen bassist die stil blijft staan. Gaat graag en vaak aan de wandel over het podium.

Peter
Peter
Keys

Klassiek geschoold met liefde voor seventies Rhodes sound. Jazzinvloeden, wat je goed hoort bij solo’s. Vleugel in de zaal? Dan kruipt Peter er achter terwijl de band vanaf podium doorspeelt.

Léon
Léon
T-bone

Sterke invloed op repertoire. Neus voor hits die nog hit worden. Als trombonist de basis van funky hornriffs. Maar niet te beroerd om ook in songbook repertoire zijn trombone in te blenden.

Nils
Nils
Drums

Dirigeert de band strak tijdens live performances. Kijkt op het podium moeilijk. Dat heet focus. Verliefd op de hi-hat. Naast drummer ook contactpersoon.