Wat zijn verdere podium eisen van Caboose?

Het is fijn als het podium via zij-of achterkant verlaten kan worden, om niet via de zaal naar de kleedkamer te hoeven. Het is echter geen vereiste.

Als het podium/de zaal op een andere verdieping is dan de parkeerplaats, moet er een lift zijn voor het verplaatsen van de apparatuur.

Heeft Caboose een podium nodig?

Ja. In onze ervaring komt een coverband en een feest beter tot zijn recht als iedereen zicht heeft op de zangeressen en de blazers die tot het uiterste gaan om het publiek mee te laten doen met hun “showballet”.

Hoeveel ruimte hebben jullie nodig?

Het podium moet ten minste 6 meter breed en tenminste 4 meter diep zijn. Een diepte van 5 meter werkt nog beter voor ons. Een stahoogte vanaf podiumhoogte gemeten van minimaal 2,40m. Is er geen podium, of is het podium niet groot genoeg, dan kan je eenvoudig podiumdelen huren via (feest)verhuurbedrijven zoals Boels (www.boels.nl).

Laat de ruimte niet toe om dit formaat podium op te bouwen, neem dan contact met ons op. Wellicht dat de band een andere opstelling kan aannemen zodat op jouw formaat podium toch kan worden opgetreden.