Kunnen we Caboose live zien en horen?

Het is altijd mogelijk om te komen luisteren als wij repeteren. Daar hebben we voldoende tijd om alle eventuele vragen te beantwoorden. Als je dat wilt, bel dan even.

Voor eventuele openbare optredens kijk je even op onze Concertagenda pagina.

Om te kijken naar een besloten live optreden is vaak wat moeilijker. Veel van onze optredens zijn besloten (zoals een bruiloft of personeelsavond). In overleg met jou alsook de boeker van het betreffende besloten feest, kunnen we je uitnodigen (een gedeelte van) het feest bij te wonen.

Hoe gaat het in zijn werk als we jullie willen boeken?

Als je ons wilt boeken, maken we een contract op, waar alle belangrijke zaken in staan. Dan is het voor iedereen duidelijk wat we van elkaar verwachten en waar en wanneer het optreden plaats vindt. Mochten er in de loop van de tijd nog wat wijzigingen optreden, dan is dat uiteraard geen probleem. Een voorbeeldcontract vind je hier.

Wat houdt een optie precies in?

Indien je een optie hebt genomen op Caboose voor een bepaalde datum en iemand anders wil Caboose op die datum inhuren, dan nemen wij contact met je op en krijg je het eerste recht op het optreden. We vragen je dan ons binnen 24 uur te laten weten of je ons wilt boeken.

Is het mogelijk om een optie te nemen op Caboose?

Ja. Als je serieus overweegt om Caboose als band in te huren, maar je wilt (bijvoorbeeld) nog naar een andere band kijken, dan kan je een optie voor twee weken nemen. Ben je er na deze periode nog niet uit, dan kan je de optie verlengen.